|
Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad
|
|
04-09-2010, 05:23
|
|
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. |
|
|
Pages: [1] 2 3
|
 |
|
Author
|
Topic: Delavnica kostumov 3.4.2010 (Read 445 times)
|
|
Aideen
|
Naše naslednje srečanje bo 3.4.2010 v MC Jedru ob 16.00!Kdor želi, se nam lahko prej pridruži že na pici, točno uro kosila pa bomo še dodatno objavili. Potek srečanja: Najprej nam bo Ajda pripravila potopis po Ameriki!! Potem pa se bomo lotili šivanja in kaširanja. Glavna delavnica bo izdelovanje plaščev! Blago zanj si morate žal sami priskrbeti, za tehnične pripomočke pa bomo poskrbele šivilje Plašč je zame definitivno najbolj uporabna zadeva pri RISKu! Najraje pa ga imam seveda v mrzlih večerih, ko ostali poleg mene drgetajo meni pa je fuuuul toplooo!  Tisti ki plašč že imajo in si trenutno ne nameravajo urediti kostuma, bojo pomagali pri keširanju raznih pripomočkov za vilinski in orkovski tabor. Torej, dela je na pretek! 
|
The Road goes ever on and on ... Out from the door where it began. Now far ahead the Road has gone ... Let others follow it who can!
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
Hudo. Seveda se Jedro odpre šele ob 4h popoldne, jest mam pa tečaj do 12h u Škofji loki, ampak se bomo že nekak zmenili ane? 
|
I will diminish into moss
|
|
|
|
Aideen
|
kaaaaj.. resno? frkaaa  kak tooo.. <.< prestavimo na 16.00  al bi blo prepozno?
|
The Road goes ever on and on ... Out from the door where it began. Now far ahead the Road has gone ... Let others follow it who can!
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
Ne no, sej bom zrihtu hehe. Sam Nerlisi bo en iz sosednjega bara prnesu kavo pa bo vse uredu.
|
|
|
|
Carmiline
upr. odbor
Deželni knez

Cat lover
|
Ej Beki, Urša, kakšno blago priporočata za plašče? Pa kok ga morm vzet? A bomo delal kakšne haradske plaščke? Nerlisa ma eno meni zelo všečno idejo glede plašča. 
|
˝Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.˝ Oscar Wilde
|
|
|
|
Aideen
|
aha.. pozabljam da si ti zdej med šefi tam  no samo čim prej povej, kdaj se lahko tam zberemo  sej ni treba ravno ob 11.00... če bo prej kot ob 16.00 bo pa ful fajn  plaščki.. sem šla poiskat po starih temah  Tale navodila nam je pred dvema letoma Ajda pripravila jst mam plašč iz volne (vsaj mislim da je xD) fuuul je topel, sam tud težak in poleti med laufanjem po gozdu me malo moti, zato si bom naredila enga iz lažjega materiala  pa mal bol fantazy bo, ne tko kot običajni plašči xD
|
|
|
|
Uruviel
Moderator
Rohanec

Snakecharmer
|
za topel plašček definitivno lodn (volna), za pozirat pa pomojem karkol, kar lepo pade.
|
There is no satisfaction whatever at any time. There is only a queer divine dissatisfaction; a blessed unrest that keeps us marching and makes us more alive than the others. Martha Graham
|
|
|
|
|
Talija
upr. odbor
Cesar

|
Sam Nerlisi bo en iz sosednjega bara prnesu kavo pa bo vse uredu.
Awww, lepo lepo! Drgač pa jst še kar premišljujem, al bom sama šivala al bom dala šivat. V vsakem primeru bi pa bila na delavnici, če ne drugega, da se kaj naučim, pa da dorečemo kostume za Harad in plaščke.
|
"Ljudje so poslušali, namesto da bi samo čakali, da pridejo na vrsto za govorjenje." (C. Palahniuk, Klub golih pesti)
|
|
|
Uruviel
Moderator
Rohanec

Snakecharmer
|
če bom lahko prišla, tudi jaz prinesem svojega. juhu! komi čakam 
|
There is no satisfaction whatever at any time. There is only a queer divine dissatisfaction; a blessed unrest that keeps us marching and makes us more alive than the others. Martha Graham
|
|
|
|
Aideen
|
http://natronundsoda.net/klamotten/cns/klamottenpage.html?id=102Tuki je so ena fajna navodila za plašč  so pa na žalost v nemščini ;P tko da se kr potrudite hehe.. Pa par slikic je pod: Fotos dazu Pa obveščam, da je 3.4. velikonočna sobota... tolk da boste vedeli že v naprej in načrtovali, da se velikonočna jajčka pobarvajo magari že en dan prej!!!  in boste lahko prišli na delavnico 
|
|
|
|
|
Aideen
|
a imate že kakšne plaaaneeee?  šiivaalooo se bo  kdor ne bo delal plašča ali kakršnega koli kostuma, bo zaposlen s kaširanjem 
|
|
|
|
Burek Legolas
upr. odbor
Hobit, Brknog

Antoine Dodson
|
Kdaj bomo mel še kakšno delavnico? Jst mam sam še 10 ploščic za pokeširat, zdej jih bo treba pobarvat pa pritrdit na tuniko! Pol pa še čelado, ščit, ... 
|
Urša, o delavnicah: "miškotu se nč ne da in bluzi, rebeka ga nadira. ene par ljudi riše sarumanovo roko na eno plahto, pride gaarg in mu ni všeč, zato čez vse skupi polije barvo. pride simon, skadi en čik in gre."
Nerlisa, o Golumovih modnih nagnjenjih: "Aye, my preciousss, we feels like glam today, pink and glittery, yes, my precious, goes well with our shiny eyes, my preciou
|
|
|
Bundibar Pustovrh
Škrat Trdobradec

Boiler Ljubezni TOKRAT NA MAX.!
|
Jz sm že prej predlagal da se nrdi konec junija eno delavnico v čepovanu. Da bi imeli en tak lep delavni vikend.
|
Preklinjam, jočem in stočem, nehat ne. Nehat pa ne znam. Dokler imam nekaj v rokah jaz igram......
|
|
|
Burek Legolas
upr. odbor
Hobit, Brknog

Antoine Dodson
|
Jaz konec junija ne bom mogel, ker bojo takrat izpiti. Že itak bom moral delat ful, da bi cel vikend šel za tole pa ni šans.
|
Urša, o delavnicah: "miškotu se nč ne da in bluzi, rebeka ga nadira. ene par ljudi riše sarumanovo roko na eno plahto, pride gaarg in mu ni všeč, zato čez vse skupi polije barvo. pride simon, skadi en čik in gre."
Nerlisa, o Golumovih modnih nagnjenjih: "Aye, my preciousss, we feels like glam today, pink and glittery, yes, my precious, goes well with our shiny eyes, my preciou
|
|
|
Bundibar Pustovrh
Škrat Trdobradec

|
dejmo se pol uskladit
|
Preklinjam, jočem in stočem, nehat ne. Nehat pa ne znam. Dokler imam nekaj v rokah jaz igram......
|
|
|
Uruviel
Moderator
Rohanec

Snakecharmer
|
meni je odveč hodit v čepovan, sploh junija. če imam izpite, si lažje utrgam par uric za v jedro, da kaj naredim, celega vikenda pa nikakor.
|
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
Mislim, da se Gregoriju itak gre bolj za druženje, ampak bo fail, če ne boš predstavil ljudem zakaj bi šli čez pol slovenije v eno zabačeno vas. Kaj je torej tam tako posebnega, da bi imeli kar cel vikend delavnico v Čepovanu?
|
|
|
|
Bundibar Pustovrh
Škrat Trdobradec

|
Imamo plac, lahko smo zastonj tam. Ker je lepo, vedno je blo. Lahko smo ZELO pridni. Enkrat, daljno od tega, smo jo že imeli in smo naredili fuŁ Ni noben "itak [mi] gre samo za druženje", ker mi društvo ni "samo za se met fajn". Ker lahko spet zafuramo en tak pristni tolkienovski filing z hobitsko obladičnimi obroki hrane. Vseeno se mi zdi, da je žurka lahko v jedru in v čepovanu enaka.
Ampak ne bom težil. Hotel sm podat konstruktiven predlog ampak če vam čepopan ni več všeč ni treba hodit.
|
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
Hej, jest probam sam pomagat. Poglej, kakšno reklamo je Rebeka nardila za piknik!
|
|
|
|
|
|
Pages: [1] 2 3
|
|
|
|