|
Aideen
|
no... 22. 5. 2010 bo naslednje srečanje - piknik!!!!  kje? V naši hosti  hehe Naokol je dost dreves, pa maha pa en majhen potoček  Torej, zaenkrat bom kar tukaj obvestila, uradno vabilo pa dobite na mail naslednji teden! Treba se je prej še zmeniti kako bomo s hrano, pa kdo bo pekel  Imate kakšne posebne želje?  hrana... kaj bi počel... Šli bomo torej v Srnjak (kakor se po domače reče naši hosti xD), to je malo ven iz Gornjega Grada. Torej po cesti proti Kamniku, potem čez prelaz Črnivec, mimo Nove Štifte pa Gornjega Grada, nato se z glavne ceste zavije levo za Šokat.  Na prizorišču je velika jasa, ki je zelooo primerna za frizbol! Pa en mali vikend, kjer imamo spravljeno osnovne potrebščine za piknike  Miz in klopi imamo dosti za 20 ljudi xD... tko da.. eno fotko še za na konc.  mah.. precej slaba panorama.. xD sam tolk da vidite kakšn je plac  če bo fajn sonček sijal bo v treh tednih veliik booolj zeleno. aja. pa kandidati z avti se mi naj prosim javijo!  da se bomo lahko lepo razporedili.
|
The Road goes ever on and on ... Out from the door where it began. Now far ahead the Road has gone ... Let others follow it who can!
|
|
|
Burek Legolas
upr. odbor
Hobit, Brknog

Antoine Dodson
|
Jst pridem.
|
Urša, o delavnicah: "miškotu se nč ne da in bluzi, rebeka ga nadira. ene par ljudi riše sarumanovo roko na eno plahto, pride gaarg in mu ni všeč, zato čez vse skupi polije barvo. pride simon, skadi en čik in gre."
Nerlisa, o Golumovih modnih nagnjenjih: "Aye, my preciousss, we feels like glam today, pink and glittery, yes, my precious, goes well with our shiny eyes, my preciou
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
|
I will diminish into moss
|
|
|
Uruviel
Moderator
Rohanec

Snakecharmer
|
js tud! 
|
There is no satisfaction whatever at any time. There is only a queer divine dissatisfaction; a blessed unrest that keeps us marching and makes us more alive than the others. Martha Graham
|
|
|
|
Auranoir
|
aaaaaaaaa, pa glih 22!!!! Ne vem, če bom lahko!!!! 
|
If it isn't in your blood you will never understand.
|
|
|
Bundibar Pustovrh
Škrat Trdobradec

Boiler Ljubezni TOKRAT NA MAX.!
|
datum mi ne odgovarja, ce pa pridem potem bom peku cevape.
|
Preklinjam, jočem in stočem, nehat ne. Nehat pa ne znam. Dokler imam nekaj v rokah jaz igram......
|
|
|
Mantaur
Človek Haladinovega rodu

ti freelancer ti
|
Hm hm, 22. maj...
Ima kak dobrosrčnik/ca še kaj placa v avtu?
|
|
|
|
|
|
Aideen
|
Torej... kaj hočte jest, želje??  a bi imeli še kaj razen frizbola?  kakšne ideje.... v primeru slabega vremena.. :/ srčno upam, da bo lepo! vendar je treba imeti plan B. A bomo v jedru? In kaj bi radi počeli? ker jst nevem kaj še naj...
|
The Road goes ever on and on ... Out from the door where it began. Now far ahead the Road has gone ... Let others follow it who can!
|
|
|
Mantaur
Človek Haladinovega rodu

ti freelancer ti
|
Reiteriram: ima kdo kaj placa za enega malega bradatega hobita? Pwetty pwease? 
|
|
|
|
|
|
Aideen
|
ŠE ENKRAT OPOMINJAM!!! PRIJAVITE SE MI PROOOSIIIM... ni težko enga maila poslat... no beno, tebe bom kr sama.. ampak zdaj moraš prist!  kar se pa prevoza tiče... kar tuki se pofočkajte vsi, ki boste mogoč brez... jst sm trenutno brez avta v LJ... bom pa poskušala nekako prepričat brata, da mi ga prpelje.. Verjetno bo mal krize s temi avti in prevozi... z avtobusom se bol težko pride do tja  Tko da bova magari šla midva z Burekom vsak s svojim...
|
|
|
|
Talija
upr. odbor
Cesar

|
Jst mam problem z avtom, ker sem brez njega do nadaljnjega, tk da se priporočam za avtoček. Ja, pridem.  Ti še mail pošljem. 
|
"Ljudje so poslušali, namesto da bi samo čakali, da pridejo na vrsto za govorjenje." (C. Palahniuk, Klub golih pesti)
|
|
|
|
poppy
|
Jst ne morem na žalost, mam izpite potem. FSM, pa kak čevap mi pršparite.
|
... sem rekla, zaplapolala s plaščem in izginila.
|
|
|
|
Aideen
|
hmmmmm.. si ziher? no kul... če tko hočeš  pol pa dobiš tist čevapčič čez en mesec.... ko bo že ves zelen  hehe
|
|
|
|
Mantaur
Človek Haladinovega rodu

ti freelancer ti
|
Woooo, I fočk! Rebeka dobi cookie!
|
|
|
|
|
|
Banshee
|
Jaz imam delovno soboto, tako da ne pridem ne na piknik in ne v Jedro (v primeru dežja). 
|
Ljubezen je kot šah - vedno te zajebe neki konj, medtem ko osvajaš kralja. 
|
|
|
|
krtek
|
Jaz pa sem ravno v soboto frej tak da pridem! Kdo bo imel plac v avtu? 
|
Lo, there do I see my Father.. Lo, there do I see my Mother And my Sisters and my Brothers.. Lo, there do I see the line Of my people back to the beginning.. Thay do bid me to take my place among them.. In the Halls of Valhalla, Where the Brave may live forever.
|
|
|
|
Auranoir
|
če vreme bo, mi2 prideva. Ampak ne morem nudit prevoza, ker potem ne grem nazaj domov.
|
If it isn't in your blood you will never understand.
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
Jest pridem! Sam a je uno s pesmaricami res al ste me sam strašili? 
|
|
|
|
|
Aideen
|
vreme res da ne obeta preveč :/ pa kaaaj je narobeeee... zakaj more dežvaat  tak da, v četrtek zvečer bom napisala, al bomo imeli al ne.. tokrat res v četrtek! da ne bom pozabla  ne s pesmaricam nič ne strašim ^^ pojčkali bomo. če ne boš hotu pet, lahko greš v gozd, ki ga je tam ooogrooomn! tud mahu je neskončno 
|
|
|
|
gaarg
Administrator
Škrat Trdobradec

|
Mah 
|
|
|